سفارش تبلیغ
صبا ویژن

تفاوت بین کرم روز و کرم شب چیست؟

نظر

کرمِ شب چیست و چه تاثیری بر روی پوست دارد؟

کرمِ شب چیست و چه تاثیری بر روی پوست دارد؟

اثری از نام اولین کسی که کرم شب را اختراع کرده است در تاریخچه ترکیبات آرایشی و نگه‌داری پوست به‌چشم نمی‌خورد. دلیل این امر نیز روشن است چرا که هر ترکیبی را که برای رسیدگی به پوست در شب‌ها استفاده می‌شود را می‌توان کرم شب نامید. جالب است بدانید، بانوان زیباروی دوران رم‌ باستان، شب‌ها قبل از خواب به پوست صورت خود روغن زیتون می‌زدند تا پوست رطوبت خود را حفظ کند و از این طریق چین و چروک‌های کمتری را در چهره شاهد باشند. در واقع می‌توان گفت اصطلاح کرم‌ شب را آمریکایی‌ها در قرن گذشته ابداع کردند و انتظار می‌رود در قرن 21 نیز شاهد حضور کرم‌های شب برای رسیدگی به پوست باشیم.

کرم شب چه ویژگی‌هایی دارد؟

همان‌‌گونه که اشاره شد، با توجه به کارآیی مختلف ترکیبات حفظ و نگه‌داری پوست، به‌راحتی نمی‌توان یک محصول را کرم شب دانست. به عبارت دیگر، هرگونه کرم یا سایر ترکیبات بهداشتی را که شب‌ها به پوست می‌زنند را می‌توان کرم شب نامید. خوشبختانه این روزها شاهد پیشرفت زیادی در علم پزشکی هستیم و این امر باعث شده تا کرم‌های مختلفی برای پوست‌های چرب و سایر پوست‌ها در بازار موجود باشد. در این بین، افراد جوان ممکن است از کرم‌های شب‌ برای کاهش عارضه‌های پوستی خود استفاده کنند. کرم شب چیست و معرفی بهترین کرم شب (5 مارک) را مشاهده نمایید.

کرم‌ شب استاندارد حاوی مرطوب کننده است.

کرم‌ شب استاندارد را می‌توان محصولی دانست که در ترکیبات آن از موادی برای مرطوب‌ نگه‌ داشتن سطح پوست استفاده شده است؛ به‌همین دلیل در این گونه کرم‌ها بیشتر شاهد ترکیبات روغنی هستیم. از آنجایی که کرم‌های شب قرار است در سراسر شب، پوست فرد را مرطوب نگه‌ دارند، این کرم‌ها برای استفاده در طول روز پیشنهاد نمی‌شوند. در مجموع می توان گفت کرم شب، میانه خوبی با آرایش ندارد.

گفتیم که کرم‌های شب در بیشتر موارد، چربی زیادی دارند و از طرف دیگر باید در طول شب بر روی پوست باقی بمانند. این امر در گذشته به دلیل نبود ماشین‌های لباسشویی امروزی، کاری سخت و دشوار بوده است چرا که پوست صورت آغشته به این کرم‌های شبانه، ملافه و بالشت را حسابی چرب می‌کرده است.

کرم‌های شب امروزی نیز نسبت به کرم‌هایی که در طول روز برای مرطوب کردن پوست استفاده می‌شود، چربی بیشتری دارند، اما خوشبختانه در کرم‌های شبی که این روزها وجود دارند، از فرمول‌هایی استفاده شده است که بالشت و ملافه را چرب نمی‌کنند. پوست بیشتر افراد در کناره‌های چشم و گونه‌ها نسبت به پیشانی و بینی خشک‌تر است و در نتیجه در ساخت کرم‌های شب از ترکیباتی استفاده شده است که باعث بسته شدن منافذ پوستی نمی‌شوند.

ترکیبات کرم‌های شب

اگر تا اینجای متن، خواص کرم‌های شب نظر شما را گرفته و از طرف دیگر تمایلی به استفاده از محصولات شیمیایی بر روی پوست خود ندارید، می‌توانید به صورت دست‌ساز با استفاده از موادی که در هر آشپزخانه‌ای پیدا می‌شود برای خود کرم شب درست کنید.

ترکیبات کرم‌های شب

ترکیبات بسیار گوناگونی را در ساخت کرم‌های شب شاهد هستیم. کرم‌های شبِ گران‌قیمت حاوی روغن‌های مخصوص، رتینول، فرمول‌های رتین‌آ، اسید سیتریک و سایر ترکیبات خاص شیمیایی هستند. همان‌گونه که شما بهتر از ما می‌دانید هیچ بقالی نمی‌گوید ماست من ترش است، سازنده‌های کرم شب نیز همگی از محصولات ساخت دست خود تعریف و تمجید می‌کنند. شرکت‌های سازنده محصولات آرایشی و رسیدگی به‌ پوست، سعی دارند همیشه برای اثبات سلامتی محصول خود دلایل علمی مختلفی را مطرح کنند، اما در خصوص کرم‌های شب نمی‌توان زیاد روی دلایل علمی و پزشکی حساب باز کرد.

اگر به فکر استفاده از کرم شب افتاده‌اید، ابتدا نوع پوست صورت خود را در نظر داشته باشید و به‌دنبال محصولی بگردید که کرم شب برای پوست شما مناسب باشد. اگر هم پوست شما دائما در معرض عارضه‌های پوستی نظیر برافروختگی پوست یا خشکی زیاده‌ از حد پوست است، توصیه می‌کنیم قبل از مصرف کرم شب، حتما نظر پزشک متخصص پوست را جویا شوید.

همان‌گونه که در بالا هم اشاره کردیم، کرم شب باید در طول شب بر روی پوست صورت شما باقی بماند و در نتیجه نوع خوابیدن خود را نیز در نظر داشته باشید. برای نمونه اگر عادت دارید به پهلو بخوابید یا اینکه شب‌ها زیاد غلت می‌زنید، بهتر است کرم شبی را انتخاب کنید که چربی زیادی را به بالشت منتقل نمی‌کند. افرادی هم که عادت دارند طاق‌باز بخوابند می‌توانند از کرم‌های شب چرب‌تری بر روی صورت خود استفاده کنند بدون اینکه نگران چرب شدن بالش و ملافه باشند.

پیلینگ صورت چیست؟ آشنایی با پیلینگ یا لایه برداری پوست صورت

پیلینگ صورت یا لایه‌برداری به معنی جوان‌سازی پوست است که لایه‌ی رویی سلول‌های مرده پوست را از بین می‌برد و سلول‌های مجاور را تحریک می‌کند تا یک لایه با سلول‌های جدید و کیفیت بهتر ایجاد و در نتیجه پوست را جوان کنند. پوست به سه جزء تقسیم می‌شود که عبارتند از: اپیدرم (لایه رویی پوست)، میددرم (لایه میانی پوست) و لایه عمیق پوست. روشهای لایه برداری پوست مختلفی وجود دارد که تفاوت آنها بر اساس لایه پوست، ترکیب ماده لایه‌برداری و مکانیسم انجام کار است. لایه بردار پوست به منظور از بین بردن تغییر رنگ پوست، زبری سطح پوست و چین و چروک‌های ظریف، طراحی شده است؛ این کار باعث نرم، صاف و یکدست شدن پوست می‌شود. در صورتی که لایه‌برداری چند بار انجام شود، بدون نیاز به جراحی‌های تهاجمی می‌تواند نتایج چشمگیری در ظاهر پوست فرد ایجاد کند. چه SPF در ضد آفتاب برای پوست شما مناسب است؟

آن‌چه خواهید خواند...
 

تاریخچه لایه برداری پوست

از زمانهای گذشته جلوگیری از روند پیر شدن پوست از طریق حفظ و نگهداری جوانی و سلامت پوست یکی از دغدغه های فکری بشر بوده است. چرا که پوست اولین جایی است که مورد قضاوت دیگران قرار می گیرد. سابقه استفاده از اسید های زیبایی و استفاده از شیر حمام (اسید لاکتیک) توسط کلئوپاترا و یا استفاده رومیان از وان شراب به اعصار گذشته باز می گردد.

استفاده از مواد سوزاننده در پاپیروس بدست آمده از 3500 سال پیش از مبداء تاریخ مصر نقل شده است. ولی نخستین اقدام عملی به دهه1870و زمان Unon باز می گردد که خمیری تهیه کرد که از آن به منظور پاکسازی پوست صورت چرب و خشک استفاده می شد. در اواخر دهه 30 در ایالات متحده «آنتوانت لاگاس» اقدام به پیلینگ صورت با فنل کرد. وی از روش پدرش که پزشکی فرانسوی بود برای بهبود اسکار های ناشی از جراحات جنگ پیروی می کرد.

پیلینگ و لایه‌برداری به معنی جوان‌سازی پوست است که لایه‌ی رویی سلول‌های مرده پوست را از بین می‌برد

 

مزایای پیلینگ صورت و لایه‌برداری پوست

  • بهبود بافت، کیفیت و ظاهر پوست
  • بهبود گردش جریان خون، آب‌رسانی و تحمل پوست
  • کاهش خطوط استاتیک ظریف روی پوست
  • صاف و نرم کردن و بهبود زبری پوست
  • درخشان، شاد و با طراوت کردن پوست
  • یکنواخت کردن رنگ و کاهش علائم و لکه‌های پوست
  • لایه‌برداری منظم می‌تواند بروز آکنه و همچنین جای زخم‌های ناشی از آکنه را کاهش دهد.
  • کُند کردن سرعت بروز علائم پیری
اسکین اسکرابر کیوت اسکین، درما افاسکین اسکرابر، جعبه ابزار پوست

بیشتر بخوانید: پلایه بردار یا پیلینگ پوست چیست؟

انواع پیلینگ صورت و لایه‌برداری پوست

لیزر

اگر به دنبال پوستی نرم‌تر و چهره‌ای صاف‌تر هستید؛ لیزر می‌تواند گزینه خوبی برای شما باشد. این روش می‌تواند خطوط ریز اطراف دهان، چشم‌ها و گونه‌ها را از بین ببرد و همچنین جای زخم‌های ناشی از آسیب یا آکنه را بهبود بخشد. لیزر اکثر لکه‌ها و تغییر رنگ‌های پوستی را نیز بهبود می‌بخشد.

لایه‌برداری شیمیایی 

لایه‌برداری شیمیایی برای درمان خطوط ریز، آکنه، جای زخم‌های باقی‌مانده روی پوست و لکه‌های قهوه‌ای، یک گزینه بسیار مناسب و مقرون به صرفه است. پزشکان متخصص پوست در کلینیک فواید لوسیون های بدن برای انواع مختلف لایه‌برداری، از خفیف تا شدید، آموزش دیده‌اند و دارای گواهی معتبر هستند.

میکرودرم ابریژن

روشی به نام میکرودرم ابریژن وجود دارد که در موارد با شدت کمتر، می‌تواند پوست را احیا کند. خطوط ریز، زبری، تغییر رنگ و لکه‌های پوستی، همه با این روش قابل‌درمان هستند. میکرودرم ابریژن با استفاده از اسپری نمک، لایه رویی پوست را از بین می‌برد. کلینیک ما میکرودرم ابریژن را در درجه پزشکی ارائه می‌دهد که به نوع دستگاه استفاده‌شده و قدرت لایه‌برداری اشاره دارد.

لایه برداری پوست صورت را چه زمانی انجام دهیم؟

به عنوان یک قانون کلی باید گفت هرچه لایه برداری کمتر انجام شود، بهتر است. هدف از لایه برداری به هیچ وجه باقی گذاشتن لکه‌های قرمز و یا پوست متورم و ملتهب نیست بلکه هدف این است که پروسه طبیعی جایگزینی پوست تسریع شود و در نهایت پوستی شفاف برای شما باقی بماند. فاصله زمانی تعیین شده بین لایه برداریهای پوست صورت به نوع پوست شما بستگی دارد.

منبع : https://trustus.ir/